2018. augusztus 20., hétfő

Böngészgetek, de minek..?

A gép elé ültem és keresgéltem, de kár volt.. Innen kellett megtudnom hogy Timi lányomat Hajdú M. Tímeának hívják és ott már 2 unokám van. Nem semmi azért, tényleg ennyire "állok" hogy már 4 vagy 5 unokám van (Szabina ?, Tünde 1 és Timi 2 Alex ?) Nem tudom eldönteni, mi zavar jobban az emberi korlátoltság, vagy az érzéketlenség. Én nem tudtam volna ilyen lenni az apámmal. El kellene tudnom dönteni hogy hiányzik-e nekem? Ember vagyok, persze hogy hiányzik, hiszen vannak érzéseim, érzelemvilágom. Ezúton közlöm azonban hogy ezzel nem törtök meg gyermekeim. 
Hazudnék ha állítanám nem fáj, de nem tör meg, hiszen az élet már csak ilyen.. Igazából haragudni sem haragszok már senkire, minden pontosan le van sz... Ezt a kis időt ami még van, elleszek bárhogy és ebben nincs önsajnálat, sajnáltatás, de én tudom mi van velem.. Talán annyi hogy amikor engem "belemosnak" az önkormányzati "csapba" nem lesz ott senki, de ez így van rendjén..
A képen a következők lehetnek: 2 ember, közeli
A 3. lány, Szabina hiányzik a képről, de őt nem találtam még meg.. Gyertek nyugodtan személyiségi jogokkal, de tudjátok mennyire hat meg.. Annyi megnyugtat hogy rendesen élitek a kis életeteket.Annyit azért megjegyzek Timi, a férjedben nem tudom hol van a tisztelet, de mostanában ezt tapasztalom nációktól függetlenül. Tévedsz Timike nekem a "kreol bőrű" is ember, ugyanolyan mint mi, de a tisztelet hiánya korosztály meghatározó. Ez az amire az intézet nem tanít és ez baj, engem is az utca, az élet tanított meg erre, de leginkább a vér.. Nem szerettem az anyám, ő sem engem, de soha nem mertem volna vele tiszteletlenül beszélni, mert az édesanyám volt, ugyanez valamilyen formában az apámra is vonatkozott. Igaz az ő érzéseit nem ismertem, egyet tudok, a vállamon vittem a koporsóját és az anyám "temetésén" is ott voltam, még ha talpig vasban, 10 kommandóssal is. Ez nem prédikáció, csak eszmefuttatás. (valami olyasmi) Pokolba érzelmekkel, érzésekkel, csak bajt hoznak. Valamilyen formában fiaimra is vonatkozik ez, hiszen Krisztián 33 évesen nem jut a haragon túl. Miért is haragszol fiam, a cukorbetegségemért? Hiába tudtalak volna figyelmeztetni, nem tudtad volna megelőzni. Minden orvos birka aki az ellenkezőjét állítja és nem azért mert okosnak képzelem magamat, de ez tény. Az állásod alapján nem vagy buta, de sajnállak hogy itt tartasz gondolatban. Méltó reagálás bármelyik gyermekemtől, hogy eddig is jól megvoltatok nélkülem, apa nélkül, de ez nem igaz, ti is tudjátok. Dicséretes bármelyikőtök édesanyjától hogy felnevelt benneteket (már amelyikőtöket) de igazából ez sem teljesen igaz így, de felnőttetek, gyermeket, gyermekeket szültetek. reménykedni tudok hogy a ti gyereketek nem jut kóterba, családban nő fel. Indulatosnak tűnök, nem vagyok az. Most inkább tárgyilagos.. ennyi...

6 megjegyzés:

  1. A képek szerzői jogvédelem alatt állnak.
    Felhasználásuk engedély köteles!
    Amenyiben a képek nem kerülnek le,úgy hatósági uton feljelentést von maga után.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos Anonym vannak dolgok amiket leszarok, ez az.Gondolom a kedves férjecske az ész, de hajrá, állok elébe. A képek nyilvános oldalon, nyilvánosan láthatók, nem mellesleg, a saját izémmel csináltam az alanyokat, tehát jogot formálok a publikációra.Nem fogok a parlagi stílusba belemenni, tehát nem fojtatom. Ja és nem mellesleg van egy papírom is hogy elismertem a csinálás tényét, bár lehet hogy akkor kellett volna impotensnek lennem. az igazi tény..,Kezdem szégyellni ezt..Na de kedves Timike leányom, élj boldogan, legyek gonosz, remélem egyszer visszakapod az élettől..
      Nem szebb jövót, hanem szebb napot..

      Törlés
  2. Soha nem volt hozzád semmi közöm2018. szeptember 30. 13:41

    Na idefigyelj az ÉN gyerekemhez neked semmi közöd,ugyhogy vagy kurva gyorsan leszeded az engem és a gyerekemet ábrázoló képeket vagy súlyos következményei lesznek és milyen jogot formálsz te arra hogy kiird az én nevem?
    Tudod milyeen elbaszott emberek irkálnak nekem te miattad te elbaszott köcsög tróger?
    Szedd le
    Fogd fel,hogy NEM TE VAGY AZ APÁM!!!!!*

    VálaszTörlés
  3. Na kicsi lányom, kíváncsivá tettél, milyen súlyos következmények lesznek?Te milyen jogot formálsz, hogy elítélj? Apai jogot formálok és az nekem elég.(Ha nem tudnád a szerbek öntörvényűek)Szépen, kóterosan fogalmazol, van más is a szótáradban, mint köcsög, kúrva elbaszott..stb.? Mint tudod én is voltam kóterban, de disztingválni tudok..Nem is tudod milyen csúnya egy nő szájából, ejnye kislányom, apád nem volt kocsis..Különösen az irkáló, elbaszott emberek sem érdekelnek..Ismered te egyáltalán a tróger sző jelentését? Ja és nem szedem le, ha nem tetszik, ne olvasgasd..Ennyi, de az élérhetőségemet leírtam..Ja és nyugodtan hívd valamelyik ex kóteros ismerősödet nem szoktam árnyéktől elszaladni és a "problémamegoldó képességem sem rossz"..Kóstolgatni lehet kislányom, de én már 56 évesen ragós vagyok, de hajrá. Egyet viszont tudok, ha nem szállsz egy kicsit magadba, speciel használni tudom a modern technikát..Nem szájkaratézok én veled lányom, mert nem haragszok rád, téged a kóter így nevelt és valamennyire a tirpák menyecske anyád is, Viccet félre téve,nem érdekelnek az érzelmeid (ha utálsz, azt is leszarom)de csitulj, én nem a haverod vagyok, hanem az APÁD, ha tetszik, ha nem. (még senkinek sem sikerült megválogatni az őseit, hidd el neked sem fog sikerülni) Tetszik ez a nicknév "Soha nem volt hozzád semmi közöm" Nem volt, ..Akkor sem amikor én keltem fel tisztába tenni, én ajnároztalak éjszakánkéin, én mentem a kultúrházba egy ablakhiányos Iveco teherautóval..stb.Ja és nem válik semmi ténnyé attól, hogy csupa nagybetűvel írják "NEM TE VAGY AZ APÁM!!!!!* Akkor ki, a postás, gazszerelő..? Na de elég, Légy jő, ezt az energiát inkább a családodra fordítsd, hiszen neked van..

    VálaszTörlés
  4. Semmi közöd hozzám2018. október 5. 19:07

    Papirom van róla te gyászhuszár hogy semmi vér kapcsolat nincs köztünk ugyhogy foggd be a pofád és szedd le a gyerekem képét te faszkalap
    Nézz utána a tirpák szónak te agyatlan te

    VálaszTörlés
  5. A papíroddal tehetsz valamit kislányom, de kulturált vagyok, nem részletezem.Ha óhajtod csináltathatunk egy tesztet..vannak dolgok amiben nem tévedek..Nem én vagyok akinek utána kell néznie, a tirpák egyfajta, mint a csángó---stb-- Tartom a szavam: 06309126343 Az intelligencia ott kezdődik, hogy nem reklámozzuk, ha nem tudunk valamit, de további szép napot..A kép meg marad és pont...

    VálaszTörlés