A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2012. március 29., csütörtök

Fog az átok?

Lehet hogy babonás leszek? Orsibaba vagy a hites ura átkozott így el? Ez önmagában becsületsértés, egy kommunistának babonát emlegetni. Materialista világnézet, ezzel lenézlek. Szerintem meg veréb uraság te önmagadban egy tagadása vagy a materialista világnézetnek, már pusztán a léteddel. Miért? Ezt kérdezem én is, de tömörebben.. Miért vagy? Na persze a sötét erő, de nem inkább a sötét oldal? Egyszerűen nem megy a fejembe(pedig jó nagy van) hogy mi az amivel meg tudsz vezetni embereket. Szerintem pályát tévesztettél, mert hazudni, szemrebbenés nélkül, folyamatosan tudsz. Élö példa: tárgyalás júniusban, szó szerint: "semmi nincs köztem és a D. Orsolya között, csak nagyon sajnáltam az idegállapota miatt és csak nagyokat kirándulunk.." Júliusban meg esküvő. Ezt még a bírónő is belátta, hogy hazugság a tények ismeretében, de ennek ellenére szavahihetők maradtatok. Több mint érdekes. Kis feleséged is előrukkolt egy magyarázattal, mely szerint "..nem kellett kivárni a kötelező 30 napot. Most akkor kötelező? Akkor hurrá, nem kell Las Vegába menni, ha gondolok egyet és kedvem támad esküvősdist játszani, vagy ha elkap a hév, mert esetleg az asszony a gumival nehezen boldogul, de egy gyűrű pótólhatja a tapasztalanságot. Elég Tokajig utazni. Okosabb lettem, mert eddig a bor jutott az eszembe ha Tokajt hallottam, ja meg egy barátom, aki ott született. Hiába voltam veled Orsibaba 2010 áprilisában olyan előzékeny, amikor elmesélted bánatodat, hogy 31 éves múltál és nem tudod kezelni a gumit. Erre én előzékenyen kikerestem a netről egy oktató videót és a szabad szexuális választás égisze alatt lejátszottam a számítógépen, amit te érdeklödve végig is néztél. (Igen Tisztelt bírónő ilyen is volt, hiába torz az én családról alkotott fogalmam) Megint sikerűlt a gőzt kiengednem. Már elmondtad veréb, hogy ez az egész blogosdi téged nem érdekel.(idézlek) "..ez az 5.kerületi kapitányság dolga.." Azért engem zavarna ha valaki a kis ártatlanka felesígemrűl így vakerálna.. Na persze nettó 130-ért tökjó állásod van,, 11-kor az iskolával szemben áll a"mi autónk" 12-re már nem és ez már feltünt párszor. Ez csak a nettó 130-ról jutott eszembe.Remélem az elvtársak, azaz az orosz hadsereg fellépésére elmensz és viszed a kis családodat is. Az arénába befér pár elvtárs, lesz banzáj.

2012. március 26., hétfő

Most idegesítesz veréb?

Ma olyant csináltam, amit már régen nem, vért adtam ;-) Ejnye veréb uraság, biztos azért van, mert idegesítesz. Sebaj, rámfér a frissítés. Eddig azért nem adtam, mert nem tudtam, hogy cukros is adhat, ha nem szed gyógyszert. Ami jobban foglalkoztat, az hogy bátor húzás volt az a telefon, kiadva államvédelmisnek magát a telefonáló. Elismerem az agyoniskolázott hölgyeménynél bejött. Ha igaz lenne, miért nem próbáljátok meg velem, lehet, hogy sikerülne. Szerinted veréb? :-)

2012. március 25., vasárnap

Siremlék megemlítve..



Így néz ki szeretteink síremléke. Így meg akkor néz ki,ha egy állat kinéz a temetőbe, általa szeretettek emlékét ápolva.

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."