A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2013. február 20., szerda

Valaki nem változik..

Látom édesem, visszatérsz a régi, bevált taktikához és ha telefonon érdeklődni akarok a gyerekek egészsége után, nem szólsz semmit, csak leteszed a telefont. Elismerem volt idő amikor eredményes volt ez a taktikád Orsibaba és agyilag fel tudtál cseszni ezzel, de most...  Elhiheted nem az érdekelt, megtanultál-e  már gumival dugni, csak a gyerekek egészsége érdekelt. Pedig valóban van bennem egyféle "szexorientáltság" de jelenleg a te elcseszett szexuális életed érdekel a legkevésbé..Egészségetekre.  Az viszont igencsak érdekelt , érdekelne, mi van a gyerekekkel ebben a nagy járványban. Na persze ez a normális, ahogy te reagálsz, elvégre nem is értem hogy merem én egy minta-anyukától, illetve egy csoda-pótapukától megkérdezni a gyermekeim egészségi állapotát.Hallatlan, milyen pofátlan ez a Jankovics..Ebben egyetértünk ugye csíra tanár úr? Nem is örülsz köcsög, egyezik a véleményünk? Nem szép dolog így lenézni a másikat. A következő nagy dobásotok anyagát olvasgatva, feltűnt, mennyire szó szerint idézted csíra az 1.fokú ítéletemet, amit ugyebár a bíróság nem szokott kiküldeni a szegény áldozatoknak. Milyen jók a régi elvtársak.. Az is elgondolkoztat egy ideje, hogy aki egy ilyen egyetemen tanult, amiről a Wikipédia ezt írja"Harkovi Műszaki Egyetem: Ukrajna egyik legrégebbi műszaki egyeteme, melyet 1885-ben nyitottak meg. Eredetileg csak két szak létezett: az ipari és a kémiai, viszont mára ez az ország harmadik legnyagyobb műszaki egyeteme. A jelenlegi 23 szak évente 4000 diáknak ad helyet, a modern technológiában a számítási, mechanikai és elméleti fizikában." Na meg most nézem 81-ben végezted, 24-évesen? Itthon egyetemen dolgoztál, mégis egy sima szakmunkásképzőben dolgozol, mint szaktanár?  Érdekes lehet ennek a magyarázata. Valószínűleg a szlogeneddel lehet összefüggésben, mely szerint"Lenin élt, él és élni fog" (Az biztos, amíg ilyen korlátoltagyú barmok , mint te, léteznek)Ne felejtsem ki:"Világ Proletárjai Egyesüljetek!" Egy sváb-zsidó is ploretárnak számít,Szerintem jobban hangzana ha az utólsó szó, egybesűljetek lenne. Az lehet a baj hogy az ilyen magadfajtának is alacsony "isten állatkertjének" kerítése. Lehet elmolyolni a helyesírási hibáimon, de attól én csak egy tanulatlan parasz, de te egy agyoniskolázott csíra maradsz, a testületeddel együtt.  Na de eddig nem figyeltem a részleteket:
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem: ez eddig elkerülte a figyelmemet és ez sok dolgot meg is magyaráz. főleg a hírforrásokat..Na persze Orsibaba a te minisztériumban dolgozó barátnőd is besegíthetett..Tudod édes, aki 2010-ben amikor közolted vele hogy, "..belezúgtam valakibe, bár az érzés számomra is új, egyenlőre nem viszonozza" (az akkori fönököd) ki ne hagyjam, benne volt az is hogy a"..jelenlegi kapcsolatom régóta halódik.." Ez voltam én, akitől 2 csodálatos gyereked (!) született. (de megkeresem az eredeti szöveget, hiszen akkor kinyomtattam) Na és akkor kaptad attól a hőlgytől a tanácsot, hogy hagyd teljesen lezáródni a rossz kapcsolatodat, mert ő már tapasztalta milyen rossz, ha nem hagyja..  Tényleg életszagú, hogy ezek után 1,5 évet vártál míg jött a nagy Ő, alias H.József személyében? A fene tudja, még most is megszoktam nézni mesefílmeket.. Remélem ezt értelmezed is veréb tanár úr"Az élet nem más, mint felkészülés a halálra!" Nos a"követéseid" se kutyák:
Communisti Italiani Acri
Rosso Colletivo
Circolo Scuolo Lavoro Vicenza
Pdci Sezione Schio
Антон Павлов- Kor alapján fiad is lehet??
Én speciel szeretem a "guglit", az én barátom is..
Tevékenység: Storia del comunismo, Természetjárás, Kertészkedés és Olvasás.-Nem szép dolog hogy valamit kihagytál, mégpedig nem lényegtelent: Más családjának ellopását, hazugságok kiagyalását, más ellehetetlenítését, kihasználva kapcsolatokat, mert ugyebár hiába demokrácia elnevezése a mostaninak, de a "katonák" még a "rezsimben" lettek kitanítva, a rezsim katonáiként "okosodtak" készültek az életre.. Ez van, na persze az ilyen hűséges Orsibabák is kellenek a tánchoz, legrosszabb esetben meg kell "küzdeni" a gumival."Ez van, ezt dobta a gép" Kiváncsi lennék Orsibaba, hányszor voltál az édesanyád sírjánál, az emberénél aki az életét az egyszem lányára tette fel. (Nem átvitt értelemben) Nekem ilyen édesanyám lett volna, márványból lenne a nyughelye, nem egy 57-ben készült romos sírban, albérlőként. Oké értem" Állat vagyok, aki enni kér.."Néha nagy igazságok vannak a rock szövegekben. További szép napot kedves, drága H. család. (ragozhatnám de nincs időm..
 

 

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."