A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2012. április 26., csütörtök

A képzelet...

Nesze nekem egy hosszabb metró utazás = rengeteg idő. Naná hogy te vagy az "alany , az állítmány" Azon töprengek, hogy amikor összejöttél csírácska férjecskéddel, mindketten megtört szívek voltatok? Te mint tudjuk, egy állat mellett( ha valaki nem lenne képben, szerény személyemet nevezték, nevezik állatnak ) Csíra uraság meg éppen a sógornő-barátos nőddel volt. Ha jól tudom, neked még azt hazudta, hogy nős.. Hmmm.. Csíra is meg igazmondó is. Jó párosítás. Most jut eszembe, hogy akár barátok is lehetnénk. Ha már sógorok lettünk, a születésnapunk is egy nap van, július 14-én. Ennyi közös, megható. Na meg csíra barátom sem volt még. Milyen sok közös témánk lenne. Tapasztalatot cserélhetnénk tulajdonságaidat, jellemedet illetően. Bocsánat, igaz a jellemet illetően ti összeilletek, passzoltok. Be kell ismernem Orsibaba, megtaláltad az igazit. Persze egy egészen kicsi fenntartásom azért van, de ennek a miértjére sajnos később fogsz rájönni. KÉSŐN.. Közben megérkeztem, ezért ennyi egyenlőre.

2012. április 24., kedd

Munka, vagy valami...

Most aztán belehúztam, kíváncsi vagyok meddig bírom. Tök egyszerű a dolog. Éjjel 11.30-kor indulok, igyekszek hogy hajnal 02.40-ig visszatérjek,hogy egy éjszakai busszal átérjek a város másik felébe fél 4-re. Ezzel végzek 8 óra felé. Vissza az Örs-re, pizsama és ha jól megy 2 óra ájulat. Ez egybe számolva, napi 4500. Degeszre keresem magamat. Ugye édesem? Megértem, ki a francot érdekel? Csíra férjecskédnek nincs ilyen gondja. Van valami amitől falra mászok: Az aluljáróban megint aláírásokat gyűjtenek a családon belüli erőszak önálló megfogalmazására. Nem is értem igazán. Voltam olyan kíváncsi és megkérdeztem egy ott álló emberkét, neki tudnia kell, mit akarnak. Rá kellett döbbennem, naiv vagyok, nem tudta. Valami Szabó Kinga nevét is adta ehhez.( ki a csuda az? ) Most itt állok mellettük és kíváncsian nézem az aláírókat, köztük férfiakat. Fogadjunk egyik másiknak fogalma sincs arról, hogy aláírása a saját ítélete is. " Isten nagy állatkertje .." Élet érték alapítvány.. Jó vicc, remélem az is az lesz, ha az aktivista is így jár mint én, gyerekek és évek után. Azért mert a nő másra vágyik és csak akkor nyugodt, ha a férfit lecsukatja. Nem kívánok sokat, csak hogy az ilyen is kerüljön hasonló szituációba. Halvány fogalmuk sincs milyen fegyver amit a nő kezébe adnak, hajrá. Gond nélkül képes lennék teli torokból röhögni. Ennyi.

2012. április 22., vasárnap

A kőr közepén állok..

A kőr közepén állok...
Az Edda jut az eszembe, csak engem rosszak vesznek körül. Nem vagyok benne biztos, hogy hiányoznak a jók. Tudod édesem ha belegondolok, tényleg van bennem egyfajta tudathasadás, mert nem tudlak nem szeretni, odavagyok érted, miközben tudom, tapasztalom, hogy milyen jellemtelen vagy. Nem tudom mi mással lehetne jellemezni amit csinálsz a gyermekeid édesapjával, pusztán egy ilyen csíra befolyásának hatására, mint H. József tanár úr. Most nem vagyok ideges, nem "köpködés˝ ez részemről. Egy valami igaz, nem róhatom egyedül veréb tanár úr bűnének fel, hogy meghülyített. Mint tudjuk˝ könnyű Orsit táncba vinni, ha ő is akarja˝ Ez legyen a te ˝kereszted˝ Érdekes én annak idején őszinteséggel indítottam a kapcsolatunkat, veréb tanár úr meg nem, neked mégis ő jött be, hozzá mentél feleségül alig 1 év után. Igazából nem csak magam miatt sajnálom hogy ennyire naív vagy, hanem miattad és főleg a gyerekek miatt. Tudom, az nem lessz, hogy az én vállamon sírd majd ki magad, de tudd, rám mindig számíthatsz. Most már nem zavar, felvállalom az érzéseimet, szeretlek, úgy ahogy az a csíra férjed soha nem fog. Volt idő, szégyelltem, hogy gyenge vagyok, de ma már a világ ellen is felvállalom:SZERETLEK. Rohadt érzés, hogy te meg utálsz és társa vagy a férjednek, hogy börtönbe dugjatok, de ez van..
Fájdalom
Szívemet szorítja a félsz a fájdalom
benned nincs irántam szánalom
Érzelmeim nem csitulnak, vállalom
másnak szóló érzelmeid fájnak nagyon
Voltak szép.éveink, emlékeim nem adom
gyermekeink szeretetét nem hagyom

Hogy ne hazudtoljam meg magamat

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."