A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2018. szeptember 11., kedd

Segítségkérés, mely alkalmas egyeseknek a nevetésre..

Aki ismer, tudja nem írtam még ilyent.. Most segítséget szeretnék kérni, de ez olyan költői, hiszen nem hiszek a sikerességében.:
Aki ismer, tudja, hogy évek óta egy kocsiban élek, a sajátomban, pontosan 2011 óta. Vannak kurvulásaim, mely okból engedek magamnak és ha van, valahol lakásban alszok. Ez a Mazda 323-as 2011 óta van meg és azóta az utcán van a holmijaimmal. Egy ideje van hol aludnom,( sajna nem sokáig) Jártam megnézni az autómat, de nem volt vele baj, egészen augusztus 15-ig amikor is a kocsimhoz látogatva nem tudtam sírjak, vagy üvöltsek, én az utóbbit választottam. Ez a látvány fogadott, illetve rosszabb, de én nem fotóztam le.                        
                              

Ezeket a képeket 12-én egy idősebb úr készítette előtte vasárnap, 12-én. Engem rosszabb látvány fogadott. Összes ruhám kidobálva, előtte eső volt, tehát vizesen. A csomagtartóban tartott szerszámaimat elvitték, a nehezen összeszedett 80 db más hátlapú 50 ft-os érméimet(amiken nem a szokásos madár van, 56-os emlék jégkorong vb, család éve stb.) a saját emelőmmel felemelték a kocsit és a bal oldalról elvitték a 2 kereket. A fénykép készítése után még más is járt a kocsinál és ha már úgy volt még kotorászott, kivett belőle..Nagy nehezen rendet csináltam erre még észre vettem hogy valaki jár oda. Közben valaki megpróbálta kivenni az emelőt de zseni lévén nem sikerült., erre kiszúrta a másik oldalon lévő 2 gumit.
Itt lépett be a képbe a becsületes állampolgár és mivel így kerekek nélkül nyilvánvaló, hogy forgalomra alkalmatlan, így zavarhatta a szemét és a helyzet megoldásának azt találta ki, leszedte a rendszámokat, így nyilvánvaló hogy napok kérdése és a közterület éber őrei közterületet engedély nélkül foglaló, azonosító nélküli roncsnak minősítve elszállítják. Télen a hidegben is jól el voltam benne, de ez így lehetetlen lesz.
Lám nem tudom miben kaphatnék segítséget, így a szokásos sírás lett. Minden le van...Nem is folytatom, nincs értelme..

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."