A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2013. december 3., kedd

Ujabb vád..

Naivitásom igazi bizonyítéka az hogy őszintén meg tudok még lepődni dolgokon. Így történt ez nem rég is, amikor is átvéve hivatalos papíromat, olvasni kezdtem. Egy idézés és egy vádirat volt benne. Egy újabb húzás következménye, csíra tanár úr és becses neje, Orsibaba meséinek előadása után. Muszáj bemásolnom, annyira nevetséges demokratikusnak kikiáltott törvényeink ilyen elfajzott értelmezése. Ezek után egy marad: bocs hogy élek
                                                                                     VÁDIRAT
Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve a volt élettárs sérelmére elkövetett zaklatás bűntette miatt Jankovics Sándor István ellen indult bűnügyben. (gyengébbek kedvéért, nevezett személy én lennék)
Bla-bla......(személyem adatai)
Vádlott,
valamint H.Józsefné D.Orsolya sértett több mint 10 évig élettársi kapcsolatban éltek, amely 2010 évben megszakadt. D.Orsolya sértett 2011. évben házasságot kötött H.Józseffel, (kb 3 héttel az egyik tárgyalás után, ahol mindketten eskü alatt tettek tanúvallomást, melyben kijelentették, csak kollégák..???) :-) s ezt követően a vádlott az elektronikus eszközök felhasználásával (vibrátor nem volt benne, sem villany) és személyes találkozások során, renszeresen és folyamatosan fenyegette H.Józsefné D.Orsolyát és férjét, (a kis csírát)H.Józsefet sértetteket.(?) (nem érteni magyar)
Jankovics S.I. vádlott a 06307589073 telefonszámon rendszeresen hívta H.Józsefné D.Orsolyát.(későbbiekben rövidítek:Orsibaba és kész, uracskája meg Csíra) és szidalmazta. (Micsoda szidás megkérdezni hogy vannak a gyerekek és ilyenek..Ez a rohadék Jankovics nem szégyenli magát) 2013. év elején kifejezetten az elektronikus telekommunikációs eszközön keresztül történt a fenyegetés. (380-at kellett volna az éterbe töltenem , telefonon keresztül?)
A közös gyermekeik szülői felügyeleti jogának (teljes megszüntetése!) gyakorlása tárgyában folyamatban lévő tárgyalások időszakában, így 2013. március 13. napján a vádlott Orsibabát és Csírácskát, (csírácska ott sem volt!) sértetteket(!) azzal fenyegette meg, hogy"egyszer elfelejtkezek magamról és agyonb...m (kiírták) azt a köcsögöt veled együtt..." Egy begyepesedett agyú, csírát hogy lehet agyon b---i? Na de mennem kell, ezért máskor folytatom az ominózus vádirat  idézését. Szerintem éves szinten is versenyre kelhet humor kategóriában, sajnos hogy az én bőröm a tét, és dicső hatóságaink ilyen és hasonló ügyekre is költenek..

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."