A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2013. december 9., hétfő

Kell ez még?...

Vehetem unaloműzésnek is, grafomániának is, ki tudja. Poénosan azt kérdezte valaki, nem unom? Nem. Orsibaba és Csírácska uraság sem unja meg a mesélést, kedves hatósági szerveink meg ringatják a bölcsőt. Egyszerűen kezdem a kedvemet veszíteni, annyira extrém ez az egész, hogy nem tudok tenni ellene semmit. Miért is fogadná el bármilyen bíróság az én igazamat, hiszen akkor nekem kártérítés járna. Nem tudom hogy bárki el tudja e képzelni ezt a szituációt, amikor egy csíra élvezi az én családomat, osztja az észt az én gyermekeimnek és ráadásul engem is tud szívatni, mivel törvényeink, hatóságaink lehetőséget nyújtanak. Ki foglalkozik azzal, hogy a meséi nem férnének bele az 1001 éjszaka meséibe, hiszen viccnek is rosszak a történetei. "Nem zörög a haraszt.."? Itt egyszerűen a szél a csíra gyávasága, jellemtelensége. Persze minősíthetem Orsibaba hozzáállását, bólogatását is az ügyben, de én értem. Nem azért mert okosnak hiszem magamat, hanem mert ismerem nagyságosságát. Nem rossz ember Orsibaba, csak végtelenül naiv és egy ilyen csíra simán megvezeti. Magyarázatot keresek? Lehet de semmi nem
 cáfol. Mi is cáfolna, ezt a képet nézve.              

 Ez volt, mi lett?   

2013. december 8., vasárnap

Vádirat folytatása..

...Jankovics S.I.vádlott szóban többször azzal fenyegette Orsibaba sértettet, hogy "f...sz... köcsög k.., úgyis kinyírlak a geci férjeddel együtt..."
A vádlott (jelen) ugyanazon a napon telefonon hívta csírácskát, majd volt élettársát, s mindkettőjüket a fenti módon sértegette, fenyegette. (tessék mondani a "köcsög, illetve a kurva sértés, vagy fenyegetés. Ne is kérdezzem a kettőt együtt?) (Minimum egy golyó általi halált érdemelnék) A vádlott a telefon hívásokon túl 2013. március 26. és 2013. április 6. napja között e-mailben törekedett a kapcsolat felvételre a sértettekkel. Jómagam vádlott 2013. március 8. napjától 2013. április 10.napjáig telefonon, SMS-ben és e-mail üzenetekben zaklatta folyamatosan volt élettársát és családját. (Azt a családot, amelyiket tőlem vettél el csíra, alias H. József) Orsibaba és Csírácska joghatályos magán indítványt terjesztettek elő.
A bűncselekményeket (?) és azoknak a vádlott általi elkövetését alátámasztó okirati és személyi bizonyítékok: a feljelentés (!!) (13-17.old)(Fő hogy jogállamban élünk) a feljelentés-kiegészítés és mellékletei, elektronikus üzenetek (19-39.old) a telefontársaságok megkeresése és a megkeresésre kapott híváslisták(45-57.old), a rendőri feljegyzés(59.old), a tanúvallomás(41-44.old), a szembesítésről készült jegyzőkönyv(83-87.old), valamint Jankovics S. I. vádlott gyanúsítottként tett vallomásai(69-79.old)
A fenti tényállás alapján Jankovics Sándor István vádollom (név, szöveg vastagon)1 rb. a Btk. 176/a § (1) bekezdésében meghatározott, de a (3)bekezdés a/ pontja szerint minősülő és büntetendő, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve, volt élettárs sérelmére elkövetett, zaklatás büntettével,
1 rb. a Btk.176/a § (1) bekezdésében meghatározott, de a (2) bekezdésdés a/ pontja aszerint minősülő zaklatás vétségével.
Közlöm hogy:-a vád tárgyává tett bűncselekmény elbírálására a Be. 15 § és a Be. 17§ (1) bekezdése alapján a Budakörnyéki Járásbíróságnak, a vádemelésre és a vádképviselet ellátására a Be. 30.§ (1) bekezdése alapján A Budakörnyéki Járási Ügyészségnek van hatásköre és illetékessége:
(Most jön egy érdekesség)-az eljárás során bűnügyi költség nem merült fel(!!) (Tessék mondani az adófizetők pénzéből fizetett rendőrök, ügyészek.. társadalmi munkában hozták össze ezt az egetverő baromságot?) Úgy gondolom ha egy jogvégzett bírói személynek joga van véleményt nyilvánítani az én családról alkotott fogalmamról, akkor nekem is jogom van világgá kiáltani milyen egetverő baromsággal vádolnak meg, törnek pálcát felettem!! Tulajdonképpen mit is vehetnek el tőlem ezek a felelősségteljes emberkék? SEMMIT!! Nem vehetik el a gyermekeim gyermekkorát, örülni a jó jegyeiknek az iskolában, örülni pusztán a gyermekeim létének, osztozást a fájdalmukban, örülni az örömüknek, pusztán a természet csodáinak, a gyermekeimnek. A szabadságomat? Ki nem szarja le, adnak enni, nincs hideg, ha gyomrom van hozzá, még szex is akad. Fujj, de beleillik a sorolásba.
Van még valami:Indítványozom hogy a járásbíróság: a vádlottal szemben- halmazati büntetésül- a Btk 49. § alapján közérdekű munka büntetést szabjon ki, brhahahaha
Nos növelni fogom a vádpontokat, ugyanis ennek az írásnak a linkjét korrektül átküldöm H.Józsefné e-mail címére. Szerintem ez az ügy, így, ilyen komoly vádpontokkal megér egy misét..A pokolban
Szeressük egymást gyerekek...

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."