A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2011. július 8., péntek

Okosabb lettem ?

Sok idő a semmittevés közepette és tulajdonképpen sajnálom a dolgot, sajnálom a 2 kisördögömet, mert ugye senki nem gondolja hogy feladom.Nem a jogilag szépen megfogalmazott zaklatást, hanem azt hogy ne statisztikai adat legyek a gyermekeimnek Hangzatosan kijelentte adott helyen a kis drágám hogy nem akar a gyermekeimtől elszakítani, de azért a szülői felügyelet teljes megvonásáért perel.Neki a jog szerint joga van a szabad szexualitáshoz, a szabad párválasztáshoz és ez így van rendjén, ha a jogot nem kicseszésre használjuk. Nekem mihez van jogom? Börtönben lenni 1 évig (vagy tovább?) hazug állítások következményeként. Joga van bárkinek engem rossz apának beállítani, gonosztevőnek tartani..Tisztelt világ nem én vagyok a rossz, csak egy balfék, akinek mások megitélése szerint csak kötelességei vannak..Köteles vagyok odébb állni ha a párom mást, újat, statisztikát javítani akar. Köteles vagyok bólogatva tűrni ha hivatást gyakorolva, hivatalos emberek "javasolnak" valamit..A morva életbe 49 éves vagyok és nem én vagyok az egyes számú közellenség..Kivánom ne tudja meg senki, hogy "bekerülve" emberi értelem korlátai kovetkezményeként félreértett "kiskorú veszélyeztetése" megfogalmazás miatt, besorolva "pedrók" (pedofil) közé, milyen beszólásokat kell eltűrni. Legfőképpen nem kivánom senkinek hogy megtudja milyen érzés a tehetetlenség, hogy a gyermekeitől elszakítják. Az való igaz ha egy nő másra vágyik engedni, sőt zavarni kell ! Későn értettem meg a lényeget? Ez van ilyen vagyok.Védjük meg természetesen a bántalmazott gyermekeket, nőket a családon belüli erőszak elszenvedőit, de talán nem kellene hagyni hogy ennek takarását kihasználva nők visszaélhessenek a félreléphetőség érdekében ! A jog az egész tág értelmezhetőséget biztosít sajnos.A magam esetét ismerve nem is értem hogy lehetnek olyan bántalmazásról szóló hírek a médiában..Kérdezném én viszont a férfiakat akik olyan helyzetbe kerülnek mint én, akik olyan "bűnösök " mint jómagam, azokat ki védi meg ?Egy apának milyen jogai vannak, milyen lehetőségei, hogy kiderüljön az igazság ?Ennyi a mai filozófálás..:-)

2011. július 7., csütörtök

Miből lesz a cserebogár..

Lám milyen a sors  olvasom a papó egyik közösségi oldalán lévő publikus adatokat és láttam csodát, eddig elvált volt, most meg az áll, kapcsolatban..Hm.. nem rossz.Szegény anyukája Medvécskének, ki volt akadva a 17 év korkülönbségen, mi lenne a 22 évvel?Na persze az sem semmi, hogy az édesanyád emlékét én jobban ápolom és a sírját, mint te Medvécske..Elgondolkodtató ez a fene nagy agymosás nálad, de sajnos késő lesz mire rájössz,igazat mondok.Ez a fene nagy szabadságod, a karier mindent megér?Engem az érdekel igazán, hogy a gyermekeimnek is ekkora szabadság ez? Remélem a veled egykorú lányával is jól kijösz, de nincs abban semmi.. Ha hiszed hanem ez nálam is humor katagória. Ami nem humor, amit csináltál,meséltél, emberekkel, hatóságokkal elhitettél, Medvécském.Hiszek abban hogy pár év és a gyermekeink lesznek olyan nagyok, hogy megkérdezik tőled a miértet, hogy miért fosztottad meg az édesapjuktól őket.Na persze az a fránya statisztika, de kár hogy a statisztika javításával minden erkölcsi érzékedet elveszítetted, én kicsi Medvécském:Persze ne hazudtoljam meg önmagamat, már igazából nem érdekel olyan szinten, mint tavaly. Elismerem fáj, de szerencsére nem úgy mint tavaly,inkább zavar a tény, a hiúságomat feszélyezi, hogy ilyen szinten az orromnál tudtál vezetni, igazgató néni..Mamár egy a tény:A gyermekeimet akarom látni.Ez ami mindennél jobban érdekel és nem az erkölcsi felfogásod egyes dolgokról..Reagálva a szádba rágot szóvegre, amit a tanár úr súgott:én hinném hogy nincs jogod megfosztani engem attól hogy találkozhassak a gyermekeimmel, de hiszem, megtalálom a megfelelő fórumot,ahol meghallgatnak és érvényesítik a jogaimat..Addig is járjatok kézenfova dolgozni, hiszen szép dolog a szerelem..Írigy kutya vagyok? Tulajdonképpen csak együttérző, csak még nem tudom melyikőtökkel, de mindent bele, hajrá..

2011. július 5., kedd

Itt is kiváncsi vagyok..

Félreérthető, de ezek szerint senki mást nem érint ez a téma? Az is lehet hogy én vagyok csak ilyen hülye és én hoztam magamat lehetetlen helyzetbe.Feltünési viszketegség? Nem de számomra hihetetlen hogy senki nincs hozzám hasonló helyzetben.Akkor ezért hiszi mindenki hogy hazudok amikor azt állítom, nem bántottam a gyermekeimet, az élettársamat..Pedig ha valaki tudja, az én vagyok, hogy nem..Családon belüli erőszak, szinte már szlogen.Nekem a tény homályos..Büntetendő a férfiúi büszkeség hiánya? Valaki azt kérdezte tőlem egyszer-"Nem értettem meg amikor a párom 2-3-szor elmondta hogy nem akarja velem tovább, nem akar engem? Nekem ez a kérdés annyiból matematika, hogy 12 év és 2 gyönyörű gyermek..Másik kérdés az volt, ha csoda történne és Medvécske azt mondaná? folytassuk ott ahol abbahagytuk..Akkor válaszoétam valamit, de átgondolva mást mondok most..Igen folytatnám, de sajnos a múlt árnyéka, "tanárapó" képe folytogatna..Főleg hogy tudom március óta együtt is élnek.Most már tudok nevetni is, hiszen egy ismerős azzal fogadott:"--odakőltőzőtt az őregemberhez.."Én hülye meg azt hittem én vagyok öreg hozzá.:-) Tudom hihetetlen de egy dolog zavar engem mindennel megakadályozzák hogy a gyermekeimet láthassam..ENGEM KI VÉD MRG A TERRORTÓL Hiába nekem nem tellett a "svábfaluba" házra..Az igazgatónő meg úgylátszik ígényli..Természetesen ha nem írok azt jelentivisszavittek a börtönbe, mert írom ezt. Ezt ami natur igazságot, tényt tartalmaz és nem mocskolódásról szól..Nem baj türelmem van csak az időm kevés..:-(Rohadt érzés hogy mindenki azt hiszi el amit a szegény "bántalmazott" nő állít. Hiába bizonygatom az igazamat, az én szavam nem ér annyit, mint az "övé"Emlegethetek én bármit, de az igazi áldozatokat ki védi megazt a két ártatlan gyermeket, akiknek egy "búnük van, szerelemből, érzésből születtek. (nem kérek jópofaságot, hogy nem érzés kell a gyerekcsináláshoz) Nem akarok semmi mást, pokolba a "nagyemberekkel, csak a gyermekeimet, hogy nekem mondják APA és ne józsiaput például..

Egy biztos sok embert megkérdeztem, neveztek hülyének, de senki nem mondta hogy a blog szövege durva, bántó..Arról nem tehetek hogy az igazság fájó tény..


2011. július 4., hétfő

Sehogysem jó

Nagy ember??
Nem nézem a napokat, csak egy van a fejemben, nem láthatom a gyerekeimet. Kismedve költői kérdése volt a tárgyalás során, miért ez a 2 gyerek van nálam a képben? Ez ilyen formában nem igaz mert mindegyik képben van, de sorba véve mind a 8-at. A legnagyobb már 26 éves és magam sem értem miért nem annyira felnőtt, hogy legalább megbeszélje ezt velem, én megtenném. Jön a "tirpákmenyecske", ott 4 gyerek (Szabina,22, Alex 21, Tünde 18, Timea 17) Kicsi koruk óta azt hallják ilyen.olyan tróger az apátok..stb. Még csak nem is a nevemet viselik, hiszen az anyjuk 25 éve házas hivatalosan  Hiába adtam teljeskörű apasági nyilatkozatot, kiderült másra kellett, arra hogy a 8.kerületi bérleményemből bíróságilag kitetessen, mivel én más nőhöz költöztem. A gyermekeim ott meg úgy beszélnek velem..Az sem utolsó, hogy nem merek egyedül maradni a gyermekeimmel, mert attól félek "pedofíliát" taníttat be velük.Átnéztem a 99-ben történt tárgyalás anyagát a bíróságon, hát komoly..hamistanúzás, aláírásom odahamisítása..Tudom elévült, így ez van.Elérkeztem az utolsó előtti állomásomhoz, Sanyihoz (97) nála talán bizonyítanom kell, nem tudom. A számoknál tartok, ez a 3 legkissebb gyerek akiknél nem akarok statisztikai adat lenni. Sajnos a "többinél" már nem tudok mit csinálni. Jó hosszan, de ez a válaszom a kérdésedre kismedve. Szégyenlem is magam ha ezt olvassa a tanár úr.Nekem ennyire tellett valószínűleg ha engem is Marx, Engelsz érdekelt volna..ki tudja  Annyi a lényege az egésznek hogy 1 éve nem láttam a gyermekeimet, nem tudok róluk semmit, legfeljebb annyit hogy az egyik közösségi oldalon megjelennek. Az édesanyucikától a legbővebb felvilágosítás, a gyerekek jól vannak. (Ha belegebedsz sem láthatod őket) Igen belegebedek, de türelem kell és tudom hogy egyszer csak "meghallgat"valaki és nem az úr az akit értek ezalatt. Hallgatom, tapasztalom a"híreket" és nem győzök csodálkozni, hogy milyen szinten az orromnál fogva vezettél medvécske.:-( Majd rájössz a dolgokra de az engem nem vigasztal, hiszen olyan gyűlöletté fajult benned ez az egész irántam, hogy ennek hatása alatt, "nem látod a fától az erdőt" Egyben biztos lehetsz még igazgató néni, hogy annyiban érdekel a boldogságod, hogy én tudom amit tudok.(Na jó egy kis hazugság belefér)de a gyerekeimnél (mieinknél) nem leszek statisztikai adat a gyermekek édesapáról alkotott fogalomtárban.

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."