A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2014. július 20., vasárnap

A "semmi" bonyolítja a gondolkodást..

Hiába kerestem, az egész szerverét megszüntették a Blogol.hu-nak, a csuda vigye el. Most már csak írott formában van meg a bírósági anyag között. Na meg minden bizonnyal csírácska tanár úr és neje őrzi azokat a sorokat.. Ismerem orsibaba az idevonatkozó szövegedet:"..Azt hiszed otthon te vagy a téma.." Ha nem is a fő, de arról sikerül gondoskodnom, hogy legyek téma.  (Tudod szívem, passz ide-oda..) Na de azt beláthatod szívem, hogy egyre kevesebb gondot okozok neked és drága, csíra uracskádnak. (vagy?"Alamuszi macska..?) becézgetem azt a csírát, pedig nemes egyszerűséggel hívhatnám annak is ami, egy köcsögnek, de az olyan vulgáris és nekem jó nevelésben volt részem. "..Az utca nevelt..)
    Valamiért olyan jó kedvem van, vesztem érzem? Ne reménykedj, de "a remény hal meg utoljára" Ugye csírácska? Eszembe jutnak Orsiba megint a szüleid, főleg édesanyád, mivel június végén voltam a temetőbe. Semmi meglepetés nem ért, ugyanolyan elhanyagolt volt, mint régebben is. Tényleg csak én járok ki hozzájuk, nem érdemelné meg, főleg anyád, hogy néha tiszteleted tedd? Helyetted is szégyellem magamat. Nem ezt érdemli a nő, aki neked szentelte az életét. Azon nem csodálkozok, hogy a baka bátyád nem látogatja az apját, de te miért nem látogatod az édesanyádat, aki annyira szeretett tégedet. A csíra is ennyire tiszteli az édesanyja emlékét? Lefogadom, anyósodat gyakrabban látogatod. Netalán kommunista eszme, hogy az elhunyt emberek nyugodjanak békében, ne zavarjuk holmi tisztelet adással? Ez sem stimmel, hiszen a Facebook fiókjában nyíltan vállalja Lenin emlékét. Hiányolom, hogy Kádárról nem tesz említést..
 

Mondanom sem kell, az  1. az érkezésemkor készült, míg a második később. Nem is kell szerintem részleteznem. Részemről a tiszteletadás megvolt. Esetleg valaki másképpen gondolja? Esetleg te Orsibaba? Tudom, uracskádnak más a véleménye, de őszintén, rajtad kívül van aki nem szarja le? Eleget foglalkoztam már veletek? Egyenlőre, hiszen nincs pont az íre..                                                                                                       

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."