A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2019. január 3., csütörtök

Vannak még csodák, avagy miből lesz a cserebogár..

Vannak még amikor még tudnak lepni. Elég régen nem néztem a blogomra és  egy érdekes bejegyzés keltette fel a figyelmemet;
2018. augusztus 20., hétfő

Nem érhető el a bejegyzés

Jé te voltál ilyen is?
Egy adatvédelmi kérelem miatt a tartalmat korátoztuk.
Na ezt kapd ki: De lenne azért pár észrevételem;
Hát nagy Tímea asszonyság, le a kalappal, jól hazudtál a blog szerkesztőinek; Nekem lenne pár észrevételem, amit igazán elolvashatna ez a rögtönitélő "bíróság is.
A gyámügynek kell lennie egy teljeskörű apasági nyilatkozatnak, melyben tiszta tudatom birtokában elismerten, hogy én vagyok Szabina, Alex, Tünde, Tímea nevezetű, Mészáros családnevet viselő egyedek nemzője. (vannak dolgok amit egy életen ár bánhatok) Na de komolyra: 
A szűlöi felűgyeletemet nem vonta meg soha-senki. Hogy is van ez? Nem kellett volna bizonyos dolgokhoz az engedélyem?
Nem azért említem-mert van értelme- csak úgy..Ennyire figyelnek a tényleges tőrvényekre a családvédelem blablája mőgé bújó okoskák. Kis intermezzo : Neked szól Orsibaba és Tanár úr: Látjátok ezt ti a diplomáitokat összeadva sem értétek még el- amit ez a két 8 általánost esetleg elvégzett emberke.. Na most aztánt kihúztam a gyufát kóteros emberke? Sebaj erről szól az életem.
A nagy T,csak kés hiányzik.
Szerethetően aranyos is volt
Kifejeztem volna magam máshogy,de sajnos nem emlékszem a mellverésedre, hogy ki vagy te honnan. Ez nem bántás csak rövid memória, a korral jár, 57 évvel, amivel te oly bátran összeteszed magad.. Na de nem veszekedni akartam csak a valóságra rádőbbenteni egyeseket.
Mindkettő T
  Amikor nekikezdtem, dühös voltam de már nem vagyok, miért is lennék. Nem tudom mit hoz neked az élet, de nem írígylem és nem is sajnállak, nincs miért.Neked ez csak játék az egoddal, de jó játékot. Többet nem kivánok veled foglalkozni, mert szánalmas, ha így leadom magamat erre a szintre. Látom már hogy a vér kötelez, de hajrá. Egyikúnk sem veszít a másik társasága nélkül, így nekem marad a statisztika és belátom ez elég is, hiszen nem képviselsz már semmi értéket nekem. Elgondolkodtató, hogy nem is hasonlítasz rám és a "készülésedkor én bennt voltam, legalább is kicsi a sansz, hogy én csináltalak. Ekkora különbség nincs, de az is lehet, hogy egyszerúen csak a "korpa közé keveredtél.." Nem boncolgatom már, de tényleg, éld csak a kis életedet, legfeljebb eddíg becsaptam a világot és nincs is 8 gyermekem.. Bocsi tévedni emberi dolog.Mára elegem is volt, ennyi.   

Elfelejtettem: Boldog új évet kivánok.
Szoktam idegeneknek is..      

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."