A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2011. szeptember 16., péntek

Mindíg történik valami..

Felfedeztem megint valamit a Facebook-on, a sógor oldalán.
"Add FriendÜzenetReport/BlockJózsef H. Munkahely: Z M Nemzetvédelmi Egyetem Studied at Harkovi Műszaki Egyetem Lakhely: Solymár Házas Szül. hely: Budapest, Hungary"
Ez tetszik.. A humoráról is ódákat tudnék írni. Meg kell hagyni Orsibaba alias H.-né D. Orsolya, megfogtad az isten lábát,bizonyára mását is de az igazán magánügy. Tényleg vajon miért is volt ilyen sürgős ez a házasság?? Meg kell hagyni, csak így leutaztatok Tokajba és zsupsz bele a közepébe és mint Amerikában, már esküdtetek is..Remélem legalább ti elhiszitek, de az a legnagyobb baj hogy azok is, akiknek bele kellene gondolni a szituációba.Mondják nekem még egyszer, hogy Amerika a lehetőségek hazája..
“Tanulj a múltból. Ne érj úgy életed végére, hogy azt érezd, nem is éltél igazán. Sokan, amikor elérnek arra a pontra, hogy el kell hagyniuk a földi világot, utoljára még meglátják az örömet és szépséget, amely csak azért nem lehetett az övék, mert féltek élni....” A gyengébbek kedvéért az idézet nem H. Józseftől van, bár illik megemlíteni, ha valakitől idézünk..(Clearwater)

Hát azt nem tudom hogy te veréb miből tanulsz, de talán rájövök..
szegénykém, csak szept.12-én írta át a kapcsolati címkét, hogy házas, elég gyorsan.. "went from being "in a relationship" to "married."
"Csak a kicsinyes embereknek vannak rossz indulatú megjegyzései, és csak a kicsinyes emberek sértődnek meg ezeken. Légy nagy ember!”                     (Ez különösen a munkahelyi vezetők számára ajánlott!)
Gyengébbek kedvéért:Andrew Matthews
"Az életet nem azok a napok jelentik, amelyek elmúltak, hanem azok, amelyekre emlékezünk."  Pjotr Pavlenko
Ezért vagyok abban biztos hogy önálló gondolatod sincs veréb, de úgy látszik, szuggesztív egyén, mert a sok balfék nevet is a beköpésein..Te vagy a legmeggyőzőbb bizonyíték arra, hogy mennyire szuggesztív, hiszen te teljesen a hatása alá kerültél Orsi baba.. Talán ha kissé korábban születik, nemzeti eszme vezetője lehetett volna.Mondjuk mint Lenin, Hitler és az ilyenek..
"Sose csak a lábad alá nézz!!! Csak az talál rá a helyes útra, aki a messzi horizontra szögezi a tekintetét!" Dag Hammarskjöld (1905-1961) svéd diplomata, ENSZ-főtitkár; a Nobel-béke díj 1961. évi kitüntetettje

Tényleg nem találtam önállónak egy leírt gondolatot sem..Hiába na okos kis emberkéhez mentél feleségül, de ne félj nem kívánom el tőled Orsibaba, bár ahogy a szőrös száját elnézem, gondolataim támadnak..Hmm, elvégre nem rossz, ha nem kopasz.. Na de most már elég a kéjes gondolatokból...

2011. szeptember 15., csütörtök

Nehogy mostoha legyen..

Ide már nincs bennem elég üzemanyag írni, ezért a szokásos..
Csak a szokásos, kedves gondolatok..  Mennyit ismétlem önmagam, borzasztó.
Hogy is szól tisztelt apóka tanár úr az indulód, "Fel vörösök, proletárok.."Lehet hogy tényleg terhes pici feleséged? Mi az elfogyott a gumi? Egyáltalán te lehetsz még nemző, van még szufla..? Izléstelen vagyok, nem csak őszzintén leírom ami eszembe jut..Lehet ezt is kinyomtatni és beküldeni..Lehet hogy azt hitted nyereményjáték, te kis ravasz..

2011. szeptember 14., szerda

Kicsit szomorkás a hangulatom máma..

Valami miatt arra gondolok, ez se legyen mostoha, de csak ismétlem önmagam
A lényeg odaát van  Többet most úgysem írok, nem is lenne mit..folyt.köv.

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."