A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2018. augusztus 15., szerda

Persze hogy a Google a mi barátunk..

Miket nem talál az emberke unalmában a neten.

Látom Orsibaba rendeződött az életed, csak egy kicsit   uradhoz öregedtél- Nem tudom eldönteni, hogy ez szemtelenség vagy igazság tőlem. Remélem ez belefér  a  személyiségi jogokba..Igaz a rendszám látszik de az opel legalább   megbízhatóbb, mint a "mi autónk" alias Suzuki..  Vannak boldogórák nálad, vagy csak a pólódon írva?                   



2018. augusztus 14., kedd

Ami mostanában foglalkoztat..

Nem jó ha egy kis időm van, mert valami olyasmi lesz úrrá rajtam, mint gondolkozás.. Nem siránkozás, simán csak gondolkozás.. Elmerengek a genetikán, hogy nem lehet bizonyos dolgokat örökölni.. Nemzettem 8 gyermeket (tudtom szerint..) de mind utál, vagy csak egyszerűen megvet. Mi is volt az igazi bűnöm velük szemben, hiszen egy kivétellel mindegyik édes anyukája döntött az élet megváltoztatásáról. Nem vagyok teljesen ártatlan, elismerem, de a gyermekeimet szerettem. Most jön a magas szintű gondolkodás, hogy tennem is kellett volna értük. Van benne valami, de nem érzem úgy hogy nem tettem volna semmit értük. Egy a zagyvaság lényege, nem követtem el olyan mértékű bűnt ellenük, hogy így gyűlöljenek, megvessenek. Sorra vehetem mindegyik gyermekem, de nem érzem úgy hogy bármelyik ellen ilyen volumenű bűnt követtem volna el. Legnagyobb fiam Krisztián, már ugye 33 éves, de annyira nem méltat, hogy a szemembe mondja bűneim. Számomra ez azért is érdekes, mert jól emlékszem, 11 éves voltam amikor édesanyám szapulta apámat és azt mondtam, hagyjuk ezt, majd ha apám "oldaláról" is hallom, visszatérünk..
Az édesanyja felrótta nekem a cukorbajomat, hogy miért nem figyelmeztettem..Hmm biztosan nincs orvosi diplomám, de azt már én is tudom, hogy nem örökletes cukorbetegségem van, hanem az életmód, a stressz következménye. Én vagyok az akit a legjobban bánt, hiszen azt sem tudom hogy alakult az élete, de nem is tesz róla, hogy tudjam. A számok törvénye alapján én vagyok a bűnös, de tényleg csak én? Miért vagyok én ilyen nagyképű és hiszem hogy gyermekeim bennetek is van hiba. Valami kimaradt a genetikátokból. Valami amit tiszteletnek hívnak. Mit kellene rajtam tisztelnetek? A vér szavát, azt hogy az apátok vagyok és talán meg kellene hallgatni a másik felet, engem is, nem simán megvetni. Nem kerestem mentségeket, de én is ember vagyok. Kit érdekel ugye? Anyám tojt a pofámra, de soha nem mertem volna ócsárolni, fenyegetni, mint Timi lányom. Azt hiszi mert szült egy gyereket egy rúdugrónak, nagyasszonnyá vált. Sajnálatos számomra , de tény..Szabináról, Alexről nem is beszélve. Itt van még a 2 legkisebb is, akik már 17 illetve 13 évesek és a legtöbbet voltam velük. Lóránt aki egyszer azt írta a facebook-on, hogy ő nem haragszik, mégsem írt többet. Dávid akit mindig babusgattam hiszen ő volt a legkisebb, mégsem méltat szóra sem.. A kérdésem, mégis ekkora bűnöket követtem el ellenetek, csupán azért mert édesanyátok másra vágyott? Nagy kár hogy egyik sem áll elém és válaszol, mondja el a szemembe utálata okát, nem azt amit anyuci belé sulykolt.. Ezek mind válasz nélkül maradnak és nem lesz alkalmam arra hogy elém álljon bármelyik is..

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."