A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2011. július 2., szombat

Valami itt is legyen

Talán senkit nem érdekel, de eddig azért nem írtam, mert "bent"voltam és mint tudjuk ott nincs net:

Nyugodtan gondoljon mindenki amit akar, ilyen az élet és a demokrácia.Na de mielőtt politika lenne belőle...Mint kiderült az én kicsi párom, az élettársam, aki azóta nagyasszony lett. Hűha de még mekkora..
Ami a szörnyú hogy 2 kicsi élet az igazi sértetjei ennek az egésznek, pedig annyi az ó "búnük hogy egy szerelem gyümölcseként megszülettek. Őket milyen törvény védi meg ?A jogukat hogy legyen fogalmuk, tapasztalatuk a teljes családról, anyárol, apáról..Na persze ezt meglátva illetékeseknek, vissza is kerülhetek, míg ők kéz a kézben járnak dolgozni.Szép a szerelem, de úgy ha mindenki őszinte...Kis közjáték, de mind a ketten tanúvallomásban vallották, csak barátok, ezzel szemben együtt élnek az "uraságnál, aki nagy állatokat tart saját bevallása szerint, mert az életben is azok veszik körül..: Voltam olyan pofátlan és bejelöltem ismerősként, elvégre sógorok vagyunk, vagy mi a szösz..Természetesen a gyermekeimet nem láttam 1 éve, mert én vagyok az "egyes számú közellenség" "..Én csak élni akartam őszintén, ahogy én képzeltem el.." Irta még ezen a bizonyos oldalon a hobbiait, de egyet kifelejtett, családok szétrombolását, tulzott önbizalmat és még sorolhatnám..Nem kivánom senkinek,egyéven keresztül gondolatokkal ébredni, feküdni, gondolatokra felriadni..Egyre azért jó volt ez az egész és a folytatás, arra hogy rájöjjek, egy naív tróger vagyok, aki még odabent is menrtségeket keresett a nő számára, akihez érzései szerint köze van. Kiderült szinte végig becsapott, ámított. Én naív barom hittem igaz érzésekben..Na még e tekintetben kell felnőnöm és 50 évesen kinövöm a hülyeséget. Nem lehet?  Kiváncsi vagyok mennyit ér a szólás szabadsága..ennyi elég is egyenlőre
 A legnagyobb poén, hogy "apóka ugyanaz nap született, csak 5 évvel korábban. Szerintem ilyent keresve sem lehet találni..










2011. június 28., kedd

Még ne beszélhetek..

Folyik ez ügyben ellenem a hajcihő, ezért még "csendesen szitál a hold.."
"..Hiszen van még esély ezért sem változunk. Most először mondom el, hát hinned kell nekem. Legalább te legyél itt nekem.."

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."