A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2015. január 3., szombat

2015 kezdet..

Egy évvel beljebb lettem, de változatlan... Minek is kellett volna változnia?.. hm.. Megpróbáltam semleges,maradni. Mit értek ezalatt? Egyszerű, nem gondolni Csírácskára, Orsibabára.. Lehetek őszinte, nem ment.
Unalmamban olvasgattam Csíra oldalát a Facebookon és nem csalódtam, ugyanaz az önmagát humormatyinak képzelő, öntelt köcsög, mint ami volt.. Most, 5 perce tette közzé legújabb humoros bejegyzését. Nem semmi az ürge és nem térek napirendre, hogy tudta megszédíteni Orsibabát. Soha nem szerette a feltűnési viszketegségben szenvedőket.                                                                 "József H. megosztotta Marha Nagy Baromságok fényképét.   11 perce · "
Vigyázzatok egymásra! :) Döntsék el a normális emberek.. Vajon humoros? Főleg egy ilyen önimádó csírától?..Ja és a kommentje: Vigyázzatok egymásra!
Ez 3 embernek tetszik.
Gábor V. sört ne vegyek neki?
6 perce

Így már értem, ilyen és ehez hasonló színvonalas emberkék alkotják azt a több mint 1600 ismerősét. A zsák és foltjai. Szerintem inkább azt a több mint 1600 emberkét minősíti ez az ismeretség egy csírával. "Ne itélj.."mondják valahol, kár hogy én nem vagyok hívő, így sz...k rá. Na de Boldog Új Évet Csíra barátom. (ezzel túllőttem a célon) Egyszerűbben: A rák hozott 2015-ben is. Mára elég is ennyi magasztalás. Tudod mit Csíra, talán valamelyik melóhelyedről segítséget kaphatsz, ellenem... (Tudod: a remény hal meg utoljára)
Egy élmény volt, kicsit kiengedni a gőzt..


 
 

2014. december 28., vasárnap

Egy karácsony, megint..

Idèn lusta voltam, vagy nem annyira depis, de nem mentem el a zarándok utamra. Ennek biztos örült Orsibaba ès Csírácska fèrje.

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."