A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2012. március 24., szombat

Mit akarhat veréb uraság?

Lám-lám, az oroszlán ugrani készül.. Eddig legalább a leveleimet volt hová küldetnem, de veréb tanár urat zavarta,(Írhattam volna csírát is, de az olyan alpári lett volna) ezért megfenyegette, vagy megfenyegettette a hölgyet, ráadásul állambiztonságisnak adta ki magát a telefonáló! Szerencsétlen agyoniskolázott meg bevette és beilyedt. Nem haragudhatok rá, mármint a hölgyre, mint tudjuk a diploma nem egyenlő ésszel. Kicsit bosszant a dolog, hogy ez a kommunista gyökér mennyi mindent megtehet, egyenlőre büntetlenül. Egyenlőre!! -;)

2012. március 21., szerda

Tulajdonképpen jó a kedvem..

Ez is meg volt..Békéltető tárgyalás..Hála az égnek, csak írásban fakadok dalra:.".Ma végre jó a kedvem..."Orsibaba nagy csalódást okoztatok nekem, lehet hogy nem volt közelben az ész? Meg kell mondanom hogy amit csináltatok, ahoz sok a te 2 diplomád a mérnöki diploma, na meg vélhetően tanári diploma.. (Remélhetőleg van a verébnek, másképpen hogy rángathatná a füleket. Azért javaslom veréb, vigyázz, mert most már a fagyi visszanyalhat és vissza is szokott) Egész megsajnáltalak benneteket, ennyi erőfeszítés a rejtekre és most paff. A szivem szakad meg. A fenébe is édesem, kedves volt, hogy papírt, tollat akartál adni, de gondolod nem jó a memóriám? Minden esetre szép az a házikó.. Tényleg édesem, mennyi ideig kell együtt lennetek, hogy nektek is jusson belőle, Gonosz vagyok? Nem csak gyakorlatias, hiszen nem fiatal a bácsi már. Nekem gondolnom kell a gyerekeimre is..Most azért ennyi a dolog vicces oldala: Drágaságom elképzelted már magadat kívülről, amikor úgy viselkedsz velem, mint ma is, Ébresztő édesem, Ez az általad ennyire gyűlölt férfi 2 gyermeked édesapja, a férfi aki mellett 12 évig aludtál, meg ...(halkan jegyezném meg, hogy elég sokat ebből a 12 évből..Nem egy vadidegen, vadállat vagyok, mint az oly sok emberrel, hatósággal elhitettétek, elhitetted. Egy viszont biztos édesem, nem állítom, hogy idegen vagy számomra, hiába hazudnám, de ahogy viselkedsz, megjátszod magadat, az ennek az álszent gyökérnek a hatása. Nem tudom mi az amivel ennyire meghülyített, de lehet hogy már nem is érdekel igazán. Egy biztos ahogy ma is kinéztél, illesz hozzá..Hova lett az izlésed. Néztél tükörbe, Nem hiszem, mert akkor azt a fekete harisnyát, azzal a fekete félmini, fodros szoknyával soha nem vetted volna fel. Mellettem biztos nem, mellesleg a sötét haj sem illik hozzád, de így legalább hozzá öregedsz ahoz a verébhez. Láttam a rendőrségen, hogy még mindíg szorgalmasan nyomtatgatod a blogjaimat. Nálatok nincs spórolás? Ejnye- szabad ilyent? Arra azért tényleg kiváncsi lennék, ha én megfogtam volna a veréb nyakát, hogy nyúlt volna be a kocsijába és fújt volna le? Megsúghatom halálbiztosan, hogy sehogy..Sajnálatos a BE-nk, hogy ilyen simán beveszik a szövegét, ami nyilvánvaló hazugság..Nincs mit magyarázni ezen, nem juthatott volna ez az egész idáig, ha nem lenne az a jól hangzó vesszőparipa, hogy családon belüli erőszak. Sebaj veréb, még vagyok és leszek is Turbékoljatok, de hiba engem lebecsülni, igérem. Az illetékesek meg találják ki mire értem. Ha engem kérdeznek, semmi rosszra nem gondoltam.."..De az élet szép.."Ennyi elég is..

2012. március 20., kedd

Okosabbnak kellene lennem..

Most kellene igazán dühösnek lennem, hiszen ma voltam a közlekedésrendészeten, kihallgatáson.
Holnap meg mehetek bíróságra..Nem vagyok dühös, mert nincs már miért. .Ez az ember (H.József) úgy hazudik, mint a vízfolyás. Lehet hogy a rendszer nevelése? Miért kellene idegeskednem, hiszen nem tehetné ez a gyökér ezeket meg, ha nem kapna"támogatást".Ne örülj veréb, ezért még nem fogok megszeppenni tőled, hiszen tehetsz egy-két szivességet. Drága feleségeddel együtt. Kapásból 20-25 ismerősödet bejelőltem ismerősnek. Annak rendje-módja szerint vissza is jelőltek..Nem mondom volt egy olasz"cseléd", sajnos már 5000 ismerőse volt, így én nem fértem bele, bezzeg a csajsziba .. .

Lehet hogy heuréka??



Hiába nem megy és ez kezd bosszantani, mint te szivem, Orsibaba. Na ebből még lehet valami,szivem értelme.. -;)

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."