A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2010. május 29., szombat

Ezt a napot vártam annyira ?

Jó lenne ha egy lottót tudnék ilyen biztosan kitölteni, mint ahogy biztos voltam a mai napban.Természetesen odamentem, de nem engedett be. Hívtam a rendőrséget, bementem a kerületbe, de röviden elzavartak, mondván határozat van róla, hogy nem mehetek be. Hívtam a 107-et, ők átszóltak, de velük is közölte az ügyeletes, hogy határozat van és annyi..Lefénymásoltam azt a "határozatot" amiről fehéren-feketén kiderült hogy nem határozat, csak az önkormányzat egy rövid észrevétele, miszerint én nem oda vagyok bejelentve. (Egyenlőre címet még nem írok, elég ha azok tudják, akik olyan okos tanácsokat adtak, adnak Orsinak) Bár Orsi közölte velem, hogy hiába javítottam ki a tegnapelőtti bejegyzést, ö kinyomtatta..Nos kérdem én mióta bűn kikiabálni intim dolgokat amik érintenek engem..Legalább is amikor megismertem ezeket a titkokat, érintettek..Na persze nem mintha a sarokba állnék ijedtemben, de egyenlőre a hülye érzelmeim visszafognak..Na de türelem, megígérem hogyha levetem a "gátlásaimat" igazán őszinte leszek..Na de hogy a mai napom teljes legyen, még egy biztonsági őr is megfenyegetett a házban, hogy fejbe rúg, egy szomszéd meg nemes egyszerűséggel szapult, majd párszor ököllel megütött..Na ez az igazi, mert a 197 cm-el ezt nyugodtan tűrtem és csak arra vigyáztam nehogy komolyan eltaláljon. Utána jót röhögtem rajta, de tudtam, helyesen tettem, hogy nem védtem magam, mert már vasban lettem volna, arra ment ki a játék..Na persze a 9 éves fiam szintjén ütött, de ez mellékes..

2010. május 27., csütörtök

Ugye hogy vagyok még ?,

Nem tudom miben hiszek, miben reménykedek még, de tényleg az hal meg utoljára.Ma délelőtt csöngött a telefonom és megdobbant a szívem, mert a beállított "család" csoport hangon. Bár ne örültem volna annyira, mert Orsi volt, de csak szárazon közölte, hogy a rendőrségen van a fellebbezésem elutasítása, ami ugye holnap 24 órakor lejár..Fő a gyorsaság..Megkérdezte még hogy ki tudok e menni fél 3-kor..Hát persze, feleltem, de miért, kérdeztem naivan? "Hogy átadhassam a cuccaid.." felelte nemes egyszerűséggel. Na ez betett nekem, nem is értem miért..Olyan düh, tehetetlenség érzése fogott el, hogy megvilágosodott előttem és ez neked szól JÓZSI bácsi, Az lenne gyávaság részemről, ha a depresszióm győzne és leugranék, vagy bármit csinálnék..Most már tudom, élnem kel és pokolba ha valaki ezt nyivákolásnak tartja. Élnem kel azért hogy egyszer a szemedbe nézhessek és megtudjam hogy akkor is dadogva, zavartnak téve magadat elismétled-e, hogy "..Ez valami tévedés, hát kicsoda ön, nem ismerek semmi Darabos Orsolyát Visszatérve hozzád Józsi bácsi..Valóban hibás a nő is, tehát Orsi is, mert ehhez ő is kellett, na meg hogy viszkessen neki.., de te akkor is felelősebb vagy..Na persze ki hagyott volna ki a te korodban egy ilyen nőt? Jogos a kérdés..Na jó indulásnak enni elég..
Józsi bácsi aztán vigyázz az én Medvécskémre. A fene a pofámat, megint a lelkiismeret és az álmok, így megváltoztattam, ez van.. Szeretlek Orsi, mint senki más.

Bármi van én szeretlek Orsi téged és a gyerekeket is, Józsi bácsi meg nyugodtan forduljon fel..

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."