A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2012. július 26., csütörtök

Egy jó ember dicsőítése

Milyen neveletlen vagyok, nem is köszöntöttem fel a születésnapján ezt a drága, rendes, önzetlen H. Józsi bácsit,(és még dicsérhetném) ezt a köcsögöt. (A kis jelzővel nem akarom sértegetni.) Már megint milyen rossz vagyok, pedig imába kellene foglalnom a nevét, hogy ilyen odaadó a drágámmal, még a nevét is adta, nehogy baj legyen.. Önzetlenül gondoskodik a gyermekeimröl és még sorolhatnám kiválóságait ennek a szent köcsögnek. Kezdeményezni kellene még életében a szenté avatását? Igen kérem ilyen remekbe szabott emberek is vannak a főld nagy állatkertjében. Hogy az anyukának lett volna szorulása 1957 július 14-én. ;-) Lassan ideje találkoznia példaképével, Leninnel. Ez jobb mint egy nyugtató. Veréb még nem mondtam volna? Szeretem a feleségedet és szivesen megb.,.,mint régebben tettem. Te meg sz.... le a testületedet, az talán még megy. Ahogy a szőrös szádat elnéztem..hát.. Orsikám szeretsz még?

2012. július 24., kedd

közjátékok

Mostanában megismerek életeket, sorsokat. Tisztelt Bírónő, aki az itéletindoklásában torz családról alkotott képnek nevezte az én családról alkotott képemet. Ilyeneket kellene megismernie, nem a bírói székből sárral (paragrafusokkal) dobálni egy embert, akinek a legnagyobb bűne, vannak érzelmei, nem tud, nem akar 12 évet a szőnyeg alá söpörni, a gyermekeiről lemondani, mert a nőnek "viszket" és persze akad egy köcsög, aki ugrik "megvakarni".Neked is valami ilyent javasolnék egyetlen Orsikám. Bár ahogy a híreket hallom, a csíra mellett is van esélyed érdekes dolgokra. Talán a feleségei, barátnői tudnának mesélni a drága uradról. Szomorú hogy egy ilyen ember mellett kell lenniük a gyermekeimnek, a 2 kis ördögnek. Ne legyenek a jóindulattal teli emberkék meggyőződve arról, hogy ez a jó a gyerekeknek. Ez a "mindenek felett" hozzáállás. Felettem nem vagy köcsög, csak egyenlőre te vezetsz..Na ennyi.

2012. július 23., hétfő

Kedves gondolatok..

Azt hittem jobban megvisel ez a kerek 50-es, de semmi komoly. Vigasztal hogy ez a csíra tanár úr, 55. :-) Nem állítom, hogy nem nyugtat meg Orsibaba, a tudat, nem hinném hogy sokan nem a lányának hisznek. Szép dolog is az igaz, őszinte szerelem. Azt nem tudom, hogy az őszinte, vagy a szerelem fogalmát ismered-e. Na persze én is ismerem például a nők havonta jelentkező "gondját" de nem tudom átérezni. Hát igen az őszinteség, egyenesség egyfajta kincs, te meg nem a leggazdagabb vagy. Tudjuk ezért jöttél össze ezzel a kummunista f...rázóval. :-) Ez türhetetlen, hogy beszélek egy ilyen köztiszteletnek örvendő, csíráról. Ez türhetetlen, szégyellem is magam, de csak azért, mert még nem b.... meg a szőrös száját. A testületével együtt . Sokért nem adnám, ha egy alkalmas helyen megismételné, a"letépem a füledet" monológját. Talán sikerülne neki ;-) El is ásnám magamat, ha egy ilyen kis köcsögöt nem tudnék f... nélkül megb....i. Na 8 gyerek után a végén fiús napom lesz. ;-) Persze Orsibaba téged gondolkodás nélkül. Azt azért megnézném, hogy köcsögöcske mellett kibírsz-e 10-12 évet. A szivére vigyázz, nehogy több szívgyógyszert kellljen bevennie. Azt az egyet sajnálom, hogy a gyermekeimre is rá fog ragadni a köcsögsége és az szomorú. Remélem hamarabb felbukik a köcsög és nem lesz rájuk végzetes hatással. Egy dolog izgat, mi lesz veletek, ha ez a köcsög megpusztul, hiszen a Pesti út megszünt, abba meg ne is gondolkozz, hogy a gyerekei mellett nektek is jut. (Ha egy kicsi is ragadt rájuk az apuci jelleméből) Alma fája..Az egy dolog, hogy azt kapod, amit megérdemelsz, de a gyerekek nem vétkesek. Vagyok olyan gyarló és kétségbe vonom, érdekel is ez téged. Nem szapullak, de ez az igazság. Remélem van papír a nyomtatóban. Teljesen eltünt belőled minden érzék, értelem a helyes dolgokat illetően. Sajnálom.

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."