A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2014. február 20., csütörtök

Ki nevet a végén...(a játék folytatása )

Tegnap ott hagytam abba, hogy lesz egy két diplomás emberből köztörvényes bűnöző, könnyedén.. Igaz az ártatlanság vélelmét figyelembe, csak akkor lenne az, ha jogerősen elítélné pártatlan bíróságunk, de hát itt szó sincs ilyenről, hiszen a jogaival élve Orsibaba csak az igazat "mesélte" el. Hangsúlyozom, mesélte. Andersen, a Grimm testvérek elhíresültek meseíróként, Orsibaba áldozati bárányként. A bibi az hogy nem én áldoztam, hanem csírácska tanár úr, mint ahogy a mesék írója is ez a vén köcsög volt és a következőket is a nagy ember fogja írni.. Könnyen vádaskodok? Igen, mert ha valaki tudja az igazat, én tudom és remélem idővel a gyermekeim is meg fogják tudni.Sajnos ez viszont IDŐ és az nincs olyan sok. ( fülemben szól.."Csak ne mondtad volna el én szép kedvesem,hogy ölelés helyett megölni jöttél, megköszönni,ami szép volt velem. Utolsó érintés, utolsó tévesztés, amit megőrzünk egymásból, az álomszép..") "Minden érzés amit adtál jó volt nekem. Minden mi te voltál, jó volt nekem. Minden szavad megérint, megéget, bezár szívembe téged. Minden amit adtál, hűen őrzöm míg élek.Mindig újrakezdve, kereslek, míg el nem érlek. ..." Látod Csíra milyen szemtelen vagyok, szerelmes szövegekről a te feleséged jut az eszembe, hát ez hallatlan, szentségtörés, stb.. Esetleg nem tetszik? Tehetsz egy szívességet anyádnak, a poraival..Azok is akiknek még nem tetszik.Látod én sem vagyok más, ugyanazt kívánom, mint a kedves feleséged, hogy bár lennél férfi..Na nem félre érteni, én is arra vágyok hogy kielégüljek, csak én attól elégülnék ki, ha megb..m azt szőrös szádat, f... nélkül, elhiheted, abban nem lenne hiba és hiányérzeted sem lenne utána. Na persze ez csak álom marad, mert egy ilyen jellemtelen kommunista köcsög, az marad aki, ami volt, egy f..cibáló csíra.. "..Ha akartam valaki lenni, csak érted volt, próbáltam mást keresni, csak bosszúból.Mit akarsz tőlem, csak nézlek..." Orsibaba.. 
Meg van a mai élvezetem is, még nő sem kell... Aztán jól tanítsd csíra a gyerekeket, legalább is jóra. Persze ki tudja mi a jó?..
Folyt. köv.

2014. február 19., szerda

Egy kis BTK..

Már megint fárasztom magamat, gondolkozok.. Minek kell történnie, hogy egy olyan ember mint Orsibaba bűnözővé váljon? Nem lehet szépíteni, mert a hamis vád még faramuci törvényeink szerint is bűncselekmény, 233.§.(1) Aki a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol) más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt adatot hoz a hatóság tudomására bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.(2) A büntetés öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hamis vád alapján büntetőeljárás indul.(3) Ha a hamis vád alapján a vádlottat elítélik, a büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.233.§.*.Jogi tárgy:az igazságszolgáltatás zavartalan és törvényes működéséhez fűződő társadalmi érdek; a konkrét ügyben érintett személy személyi szabadsága, emberi méltósága, valamint egyéb jelentős érdeke.Elkövetési magatartás:kettős. Egyrészt lehet a bűncselekmény elkövetésével való hamisan vádolás. Vádolás lehet bármely olyan tény állítása, mely a büntetőeljárás megindítására alkalmas (tehát határozzon meg egyértelműen egy elkövetőt benne), emellett legyen kifejezett és konkrétan megjelölt.236.§.(1) Ha hamis vád folytán eljárás (alapügy) indult, ennek befejezéséig hamis vád miatt büntetőeljárás csak az alapügyben eljáró hatóság feljelentése alapján indítható. Az ilyen feljelentés esetét kivéve a hamis vád elévülése az alapügy befejezésének napján kezdődik.(2) Korlátlanul enyhíthető, különös méltánylást érdemlő esetben mellőzhető is a hamis vád elkövetőjének a büntetése, ha a vád hamisságát az alapügy befejezése előtt az eljáró hatóságnak feltárja.Na a dolognak ezt a részét lekésted Szivem.. Rövidre fogva, ilyen könnyű köztörvényes bűnözővé válnod kicsi Orsibaba, még akkor is, ha törvényileg előírt aktív erkölcsi bizonyítvánnyal kell rendelkezned. Mentségedre, nem kellett megerőltetned magadat a hatóságok előtt, hogy félrevezesd őket, hiszen könnyebb a mindenható szerepe, mint az eskütételben foglaltak betartása. Neked Csírácska meg alapból benne van a jellemtelenség, abban a köcsög, kommunista génjeidben. Attól függetlenül maradhatunk a "ki kit szop le" dialógusnál, hiszen te köcsög vagy. Akkor kérdés? További szép napot.

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."