A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2018. február 3., szombat

Lustaság vagy fásultság ??

Unalmamban belenézegettem az írogatásaimba és (heuréka☺) megállapítottam, teljesen egyedül, hogy régóta nem voltak világmegváltó gondolataim, legalább is nem írtam semmit. Most vannak? Több mint 1 éve nem írtam ide, de nem is volt igazán mit írnom, hiszen változás nem volt. Élem a csövesek életét, egyenlőre még "lőre" nélkül. Nincsenek már sirámaim, valahogy belefásultam. A gyermekeim, akiket csak nemzettem foglalkoztatnak még, de nem marcangolóan. Nincsenek vádaskodások, szitkozódások, a vegetálás van. Látom Orsibaba is boldogul, szépen. A gyermekeim el vannak nélkülem.A legnagyobb, Krisztián még annyira sem méltat, hogy a normál hangvitelű üzenetemre válaszoljon. A lányaimról ne is beszéljek, Ez nem panasz, tény.

6 megjegyzés:

  1. Mindenki a saját élete kovácsa..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes Nick név. Jól hangzik a komment, de mint minden szólás, csak részben igaz...

      Törlés
  2. Egy utolsó patkány vagy,ott is a helyed a szemétben

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A stílusból ítélve, csak az én jól nevelt Leányom lehetsz, de volt kitől örökölnöd. Hiába a nívó, utolérhetetlen. Én szégyenlem magamat az értelem miatt, de ha neked jó..Áldásom...

      Törlés
  3. isten nem ver bottal, mindenki azt kapja amit megérdemel. most fizetsz meg azért amit elkövettél korábban

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hoppá erre nem reagáltam még--Szerintem az a bizonyos isten valóban nem bottal ver, hanem neveletlen gyermekekkel.Kis naiva lányom Timike. Azért érdekes, pont a legkisebb mosolygós leány lett a legádázabb utálőm. Ez ugyanaz a kislány, aki büszkén mutatott be a nevelőjének, mint apát?

      Törlés

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."