A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2018. szeptember 21., péntek

Nekrológ egy autóért..

Megemlékezek autómról, mely menedékem is volt. Sajnálom mert jól elvoltam benne a mínuszokban is.Fedél volt nem áztam és nem is fáztam.Az utcán állt már 7 éve és nem zavart senkit, egészen kb augusztus 11-ig míg valakik úgy gondolták "ide most betérek, egy két dolgot kinézek..." Két kereket lazán, a saját emelőm, kerékkulcsom segítségével leszedték, elvitték.. Ha ez az akció nem lett volna elég, jöttek mások, körülnéztek, kiszórtak mindent a kocsi elé, eső eláztatta ami maradt. eltelt pár nap és a megmaradt 2 kerékre is fájt a foga valakinek, de a kocsi alatt maradt emelőt nem tudta kivenni, nemes egyszerűséggel kiszúrta a 2 gumit. párszor benne aludt valaki, de nem sikerült rajtakapnom.👷 Ekkor lépet színre egy kreativitással megáldott állampolgár és ismerve zseniális szép, tiszta Budapest mottót, elvitte a rendszámtáblákat róla, így már egy gazdátlan városképet romboló, azonosíthatatlan roncs lett belőle. Nem kellett sok idő, rendszerető gyászhuszáraink, alias közterületfelügyelők és lecsaptak, az előírt, ráragasztott felszólítást mellőzve, elszállították..Semmi gond, de ilyenkor büszke vagyok magyarságomra...Hiszen kreatív a magyar és most mindegy az etnikai hovatartozás..Az a lényeg hogy egy ronccsal kevesebb van szép fővárosunkban..Tudom hogy akik csinálták, nem fogják olvasni, de szeretném tudni ki volt aki "elkezdte" Miért? Csak..Nem volt semmi másom, csak az a roncs, de hát ilyen az élet..

4 megjegyzés:

  1. Mindenki azt kapja amit megérdemel.
    Szánalmas szavak egy szánalmas embertől.
    Szégyen hogy ilyenekkel van tele ma magyarország.

    VálaszTörlés
  2. Szánalmas igazából e megjegyzés írója-Az igazán szánalmas az aki minősít, ítél a tények ismerete nélkül. Nem is szánlak leányom, hanem sajnállak- Sajnálom azt hogy egy ilyen hálátlan, szívtelen emberfélét alkottam, mint te is vagy. Szégyen ha egy embernek bánni kell egy élet alkotását, de Hitlerre sem lehettek büszkék..A könyörtelenség, ridegség..alkotóeleme volt a fasizmusnak.. Szélsőséges vagyok.. A hálátlanság, tiszteletlenség a szégyene a világnak..Nem szerettem édesanyámat, ő sem engemet, de az anyám volt..További szép napot..

    VálaszTörlés
  3. Giotin köszönöm hogy ezt leirtad,bár én tettem volna!
    Te húgyagyú,neked meg most mondom el utoljára hogy se vérszerint,se sehogyan nem vagy az apám!!!!
    Ugyhogy jó lenne ha leszállnál rólam és a családomról

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kemény szavak, bírálatok egy ilyen leánytól, aki azt hiszi joga van megítélni a nemző apját, mivel nem tudom kislányom tudod-e nem a spermabankhoz fordult édesanyád. Az a nagyszerű édesanya, aki fogadkozott, nem lesz intézetes gyermeke.Ezzel szemben a bátyádat beadta, mondván nem normális, fél tőle Azt mivel magyarázta hogy téged is beadott, tőled is félt..?A tényeken kellene elgondolkoznod kicsi lányom..Lehet hogy egy kis értelmet igényelne? Érthető lenne lenne abban a 8 négyzetméteres, állandóan nedves ruhákkal teleaggatott, levegőtlen (ablak soha nem volt nyitva)negyedmagaddal eltöltött évek után....Azt nem mesélte el édesanyád, hogy ha én nem vagyok, rég börtöntöltelék lenne, mint becses Rita barátnője..? Tudod is te mi a család, mert szültél 2 gyereket? Nem mellesleg, anyád 5-öt szült..Nem szó-párbajozok én veled, ha mondanivalód van mond a szemembe, de telefonon is felhívhatsz, nem titkos a számom..06309126343.. Ha gondod van a jogismeretemmel, akkor is megtalálsz..Őszintén remélem,te megkomolyodsz végre és úgy fogsz viselkedni mint egy 2 gyermekes anya.Én nem egy tírpák vagyok, hanem az apád és magasról leszarom, ha zavar, legfeljebb nem állsz velem szóba, mint eddig is tetted.Sem jogod, sem értelmed nincs ahhoz, hogy elítélj, bírálj. További szép napot..

      Törlés

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."