A boldogság csak álom ?

A boldogság csak álom ?
Egykor boldog család.

2011. július 5., kedd

Itt is kiváncsi vagyok..

Félreérthető, de ezek szerint senki mást nem érint ez a téma? Az is lehet hogy én vagyok csak ilyen hülye és én hoztam magamat lehetetlen helyzetbe.Feltünési viszketegség? Nem de számomra hihetetlen hogy senki nincs hozzám hasonló helyzetben.Akkor ezért hiszi mindenki hogy hazudok amikor azt állítom, nem bántottam a gyermekeimet, az élettársamat..Pedig ha valaki tudja, az én vagyok, hogy nem..Családon belüli erőszak, szinte már szlogen.Nekem a tény homályos..Büntetendő a férfiúi büszkeség hiánya? Valaki azt kérdezte tőlem egyszer-"Nem értettem meg amikor a párom 2-3-szor elmondta hogy nem akarja velem tovább, nem akar engem? Nekem ez a kérdés annyiból matematika, hogy 12 év és 2 gyönyörű gyermek..Másik kérdés az volt, ha csoda történne és Medvécske azt mondaná? folytassuk ott ahol abbahagytuk..Akkor válaszoétam valamit, de átgondolva mást mondok most..Igen folytatnám, de sajnos a múlt árnyéka, "tanárapó" képe folytogatna..Főleg hogy tudom március óta együtt is élnek.Most már tudok nevetni is, hiszen egy ismerős azzal fogadott:"--odakőltőzőtt az őregemberhez.."Én hülye meg azt hittem én vagyok öreg hozzá.:-) Tudom hihetetlen de egy dolog zavar engem mindennel megakadályozzák hogy a gyermekeimet láthassam..ENGEM KI VÉD MRG A TERRORTÓL Hiába nekem nem tellett a "svábfaluba" házra..Az igazgatónő meg úgylátszik ígényli..Természetesen ha nem írok azt jelentivisszavittek a börtönbe, mert írom ezt. Ezt ami natur igazságot, tényt tartalmaz és nem mocskolódásról szól..Nem baj türelmem van csak az időm kevés..:-(Rohadt érzés hogy mindenki azt hiszi el amit a szegény "bántalmazott" nő állít. Hiába bizonygatom az igazamat, az én szavam nem ér annyit, mint az "övé"Emlegethetek én bármit, de az igazi áldozatokat ki védi megazt a két ártatlan gyermeket, akiknek egy "búnük van, szerelemből, érzésből születtek. (nem kérek jópofaságot, hogy nem érzés kell a gyerekcsináláshoz) Nem akarok semmi mást, pokolba a "nagyemberekkel, csak a gyermekeimet, hogy nekem mondják APA és ne józsiaput például..

Egy biztos sok embert megkérdeztem, neveztek hülyének, de senki nem mondta hogy a blog szövege durva, bántó..Arról nem tehetek hogy az igazság fájó tény..


2 megjegyzés:

  1. A bántalmazás fogalmával tisztában vagy?
    Szerintem ha egy "férfi" csak egyszer megüt egy nőt,akkor a másikat is megfogja.
    Szóval biztos nem hazudott.
    Inkább hiszek neki,mint egy olyan"férfinak,apának" tróger baromnak aki a gyerekeit eldobja,megúti az anyjukat és a fizetését a gépekbe dobálja...
    Egy szóval tudnálak téged Jankovics62 jellemezni:szánalmas...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számomra az a szánalmas barom aki anonymitás mögé bújva itélkezik, véleményt alkot. Nem megyek bele a "szájkaratéba", de névtelenül itélkezne női IQ-ra utal, kár hogy nem tudom ki vagy, de bekaphatod.

      Törlés

Rendszeres olvasók

Blogarchívum

Magamról

Saját fotó
Budapest, Pest, Hungary
Egy vagyok a sok SENKI közül. "..Én csak élni szeretnék.."